Támogass iden is az adódból-idödből-lehetőségedből…

Köszönetet mondunk minden magánszemélynek aki, már több éve vagy akár idén jövedelmi adóját szervezetünknek ajánlotta fel. Minden csendes támogatást köszönünk. Ebből a befojt értékből a szervezet fentartási, felújjitási költségeinek egy részét fedeztük. 

Aki rendszeresen követi az Új Remény Egyesület munkáját,tudja,hogy épület felújjitási munkában vagyunk. Meghaladja ez a munka minden lehetőségünket. De nagyon köszönjük azon önkénteseknek akik ebben a munkában részt vállaltak és továbbra is részt vállalnak. Akár törés-zúzúsról, takaritásról, villanyszerelésről, terveézésről legyen is szó Mindenkinek Köszönjük Segitségét, Erőfeszitését.

Fontos,hogy ne feledkezzünk meg róla,hogy évente ezzel a jogunkkal élve segithetünk non profit szervezeteknek. Sokszor elmondák az admányozók,hogy ez nagyon kis érték vagy sok a papir munka vele. Minden kis támogatás számit, és ne feledjük el,hogy sok kicsi sokra megy.

Köszönjük azon önkéntesek munkáját akik segitettek a támogatási iv összeszedésében, támogatók keresésében és az ezzel járó dolgok szervezésében. Évről évre összeszedetteben,jobban végzik munkájukat.Köszönjük,hogy ideszánják idejüket-lehetőségeiket.

Köszönjük azon cégek segitségét is, aki negyedévente-félévente-évente  támogatnak adójukból. Köszönjük,hogy partnereink, támogatóink projektjeinkben. Köszönjük,hogy nem utasitanak el  és nem feledkeznek meg szervezetünkről.Igy nem feledkeznek meg a rászorulókról, betegekről, nagycsaládoskról sem.

Ha tudsz és szeretnél segiteni megteheted. Akár magánszemély vagy cég képviselője vagy, légy aktiv, légy segitő, légy támogató légy önkéntes: Segits,hogy együtt segithessünk!

Ötleteiddel, kérdéseiddel, kéréseiddel keress felminket Info Tel: +40 744 839 213, Dr. Puskás Csaba, Email:office@9speranta.ro  Bankszámlaszámunk BCR –Erste Bank RO33RNCB0221119461360001 CIF:27751247.