Sprijină-mă și anul acesta cu timpul tău-posibilitatea ta-impozitul tău pe venit

Dorim să mulțumim tuturor persoanelor care și-au oferit impozitul pe venit organizației noastre de câțiva ani sau chiar anul acesta. Vă mulțumim pentru tot sprijinul dumneavoastră liniștit. Din această valoare scăzută am acoperit o parte din costurile de întreținere și renovare ale organizației.
Oricine urmărește în mod regulat activitatea Asociației New Hope știe că suntem în proces de renovare a unei clădiri. Această muncă este peste capacitatea noastră. Dar multe mulțumiri voluntarilor care au luat parte la această activitate și continuă să o facă. Fie ca este vorba de spargere, curatenie, instalare electrica, planificare, multumesc tuturor.Va multumesc pentru ajutor si efort.
Este important să rețineți că putem ajuta organizațiile non-profit cu acest drept în fiecare an. De multe ori, casierul are o valoare foarte mică sau o mulțime de documente cu el. Fiecare mic sprijin contează și rețineți că o mulțime de lucruri mici merg departe.
Le mulțumim voluntarilor pentru munca depusă în a ajuta la strângerea de sprijin iv, la găsirea de susținători și la organizarea lucrurilor care vin odată cu acesta. An de an, își fac treaba mai bine. Vă mulțumim pentru timpul și oportunitățile oferite.
Mulțumim și companiilor care își susțin impozitele trimestrial, semestrial. Mulțumim pentru partenerii și susținătorii noștri în proiectele noastre. Vă mulțumim că nu ați respins și ați uitat de organizația noastră, ca să nu uite de cei aflați în nevoie, de bolnavi sau de familiile numeroase.
Dacă poți și vrei să ajuți, o poți face. Fie că ești persoană fizică sau companie, fii activ, fii un ajutor, fii un sprijin, fii voluntar: Ajută-ne să ajutăm împreună!
Contactează-ne cu ideile, întrebările, solicitările tale Info Tel: +40 744 839 213, Dr. Csaba Puskás, Email: office@9speranta.ro Numărul nostru de cont bancar BCR –Erste Bank RO33RNCB0221119461360001 CIF: 27751247.