Segíts, hogy együtt segíthessünk!

Olyan időket élünk, amikor nincs egymásra időnk. Mindenki foglalt, siet, sokat dolgozik. Sokszor embernek megmaradni, másokat megérteni, segíteni akár egy jó szóval, mosollyal lehetetlennek tünő feladat.
Az igazi értékek a háttérbe szorulnak. Sietünk, nincs időnk segíteni. Ahhoz, hogy másokon segítsünk, nekünk kell adni, gyűjteni, időt szánni, lemondani. Akik megértették azt, hogy az ember élete akkor teljes, ha nem önző módon gondolunk mindig magunkra, azok folyamatosan segítenek. Nem az a fontos, hogy mivel segítesz, hanem az, hogy segíts. Segíts azzal amivel tudsz, azon akin tudsz, tedd örömmel, jókedvvel és visszakapod más téren. Amit az ember vet azt fogja aratni.
Önkénteseink folyamatos gyűjtések, adakozások, illetve segély kiosztások terhét viszik örömmel. Ezen feladatokat csendbe, dicséret nélkül folyamatosan végzik. Idejükből áldoznak , pakolnak, célba juttaták a támogatásokat.
Nagy örömmel tölt el az is, hogy több cégvezető folyamatosan, hónapról-hónapra támogat, segít ebben a munkában, csendesen, mindenki amivel tud.
Most külön köszönetet mondunk a következő cégeknek, vezetőiknek :
Mixt Service , Agro Pan Star, Santec, Nicovid, Erdholz, Best Build Technology, Bradu.ro
Ezen támogatások a következő helyekre jutottak el: árvaházakba, szegény és nagy családosokhoz, idősekhez, munkanélküliekhez, hajléktalanokhoz, betegekhez. Összesítve majd 2500 emberen tudtunk együtt segíteni a utóbbi időben. Ez nagyon nagy dolog egy ilyen kis szervezetnek, sok munka és minden támogatónak és önkéntesnek külön KÖSZÖNET!
Bátorítunk minden céget, hogy támogasson minket, tevékenységeinket, adójából (támogatási szerződés alapján), vagy termékekkel, szolgáltatásokkal, bármivel, amire lehetősége van de szívesen tenné, mi szívesen fogadjuk és eljutattjuk a rászorulókhoz.
Ha magánszemély vagy, és szívesen segítenél, önkénteskednél vagy valamivel támogatnál, szívesen várunk téged is közénk.
Bárki aki anyagiakkal is tudja támogatni ezt a munkát megteheti. Bankszámlaszámunk a következő: RO33 RNCB 0221 1194 6136 0001, deschis la BCR SATU MARE, beneficiar Asociatia Noua Speranta Satu Mare, CUI 27751247.
Itt még nincs vége, továbbra is mindenkire számítunk! – Segíts, hogy együtt segíthessünk!