A mozgássérült program keretén belül három területre összpontosítunk.

Az elsők között megemlítjük a segédeszközök kölcsönadását a rászorulók számára, melyet ingyen tudunk biztosítani. Ilyenek például a járókeretek, különféle mankók, wc–k, járókák, speciális ágyak, melyek a mozgáskorlátozottak vagy állandó fekvő betegek igényeihez igazodnak.

A másik terület, ahol támogatást tudunk nyújtani a mozgássérült, illetve szellemi fogyatékos emberek számára, a táboroztatás.  Kézenfekvő, hogy a mozgásukban korlátozottak nem tudnak olyan mértékben kimozdulni otthonaikból, mint az egészségesek. Ezért nagyon fontos számukra egy olyan alkalom, ahol sorstársaikkal tudnak kapcsolatot teremteni.  Ezeken az eseményeken lehetőség nyílik számukra, hogy előadásokat halljanak például segédeszközeik karbantartásáról, a tisztálkodásról, közlekedésről, ugyanakkor keresztény szellemiségű témák is szóba kerülnek, melyek lelkiekben erősítik őket. A résztvevők maguk is bekapcsolódhatnak a programba kézimunkával, csoportos játékokkal. Rendelkezésükre állnak orvosok, ápolók, masszőrök, akik egészségügyi szempontból is segítik őket.

Fontos külön kiemelnünk a lelki segítségnyújtást. Sokszor a fizikai gyengeség, betegség, tehetetlenség sokkal kisebb traumát okoz az embernek, mint a lelki betegség. Azért, hogy a szenvedő emberek lelkileg is feldolgozhassák saját állapotukat, és be tudjanak illeszkedni a társadalomba, szükség van lelki szabadságra is, melyet egyedül Jézus Krisztus tud megadni. Ezért szervezünk különböző keresztyén rendezvényeket, előadásokat, koncerteket, gyerekműsorokat, ahol lehetőség van megismerni az igazi gyógyulást Jézus Krisztus által.