Köszönetet mondunk

Köszönetet mondunk a Mixt Service Kft-nek és tulajdonosának Balog Józsefnek aki nem csak az Új Remény Egyesület egyik alapító tagja, hanem egyik fő támogatója is. Köszönjük,hogy több mint 12 éve folyamatosan számíthatunk támogatására,munkájára,segítőkézségére. Legutóbb kifejezettem a építkezési munkálatokban, építkezési alapanyagokban bőkezüen segített. De sok más munkában és projektben farkasszerepet vállal,búzdítva a jóra, a jó dolgok megvalósítására másokat és minket is.

A Mixt Service Kft, cégbemutatója megtalálható a www.mixtservice.ro  weboldalon ill a https://www.facebook.com/Mixt-Service-362587520848743  facebook oladon. Megbízható és minőségi szolgáltatásaikkal már találkozhattunk városunkban is, de az ország több részén is jelen vannak folyamatosan 1992 óta.

Minden vállalkozót, cégtulajdonost kérünk és bátorítunk,hogy amennyiben egyetért tevékenységeinkkel, célkitűzéseinkkel támogasa az Új Remény Egyesület munkáját. Ne felejtsük el,hogy adónkból is lehet támogatni,jót tenni. A munkák megvalósításához folyamatosan szügség van támogatókra, támogatásokra,önkéntesekre!

Segíts, hogy együtt segíthessünk!