Itt a lehetőség segíteni!

Lehet hogy hallotunk erről a tűztől ami a 16 Mikróban volt Szatmáron. Kifejezetten ruhát és anyagi támogatást kér a család mivel valamit fel kell vegyenek magukra illetve takaritás-festés-helyrehozás előtt vannak (Szakember segítséget igényelnének). Ameddig nem történik meg ez a helyreállítás, még egy tányért sincs hova tegyenek. Van 2 lány gyerek akik 11 és 14 évesek illetve egy fiu gyerek aki 15 éves.
Aki szeretne és tudna segíteni itt az ujjabb lehetőség erre.
Az adományokat Szatmárnémeti Str Paltinis nr 12 címre lehet eljuttatni telefonos egyeztetés szügséges Ervin 0743-171616.
Segíts, hogy együtt segíthessünk!
Szatmáron, az április 19-én történt tűzeset során minden ingóságát elvesztett háromgyermekes család lakásának rendbetétele elkezdődött és javában folytatódik, amiből az Új Remény Egyesület is igyekszik kivenni a részét.
Legutóbb új ablakok kerültek a megfeketedett falú szobákba, konyhába. Nagy köszönet illeti a TERMOPAN BIRO céget, és vezetőjét, BIRÓ ISTVÁN-t, aki önzetlen módon ajánlotta fel nagylelkű segítségét a szükségben levő családnak.
További adományokat a Szatmárnémeti, Păltiniș utca 12. szám alá lehet eljuttatni. Előtte telefonos egyeztetés szükséges Szeredai Ervinnel: 0743-171616.
Segíts, hogy együtt segíthessünk!