Folytatjuk…

A Covid-19 ideje alatt is meg lehet találni azokat a lehetőségeket, amivel segíthetünk. Ha sokszor a cél még távolinak vagy elérhetetlennek is tűnik, mégis megpróbálunk minden lehetőséget megragadni. Ahhoz, hogy segíteni tudjunk másokon, biztos székhelye legyen a különböző programoknak, folytatnunk kell a felújítást.
Ezúton mondunk köszönetet a S.C. BEST BUILD TECHNOLOGY S.R.L. cégvezetőjének, KIS-KASZA MIKLÓS–ZOLTÁN úrnak, aki egész csapatával nagyon jó, gyors, minőségi munkát végzett. Külön köszönjük jóindulatát, amit irányunkban tanúsított. Nemcsak a munka kivitelezésében segített, hanem az alapanyagok kedvezményes beszerzésében is. Mindent köszönünk!
Hálás köszönetünk Fejér Istvánnak tervező úrnak is, aki nagyon sok alkalommal segít pontos, jól kiszámolt munkájával. Külön köszönjük a gyorsaságát, ami jól fogott most is.
Hálás köszönet illeti önkénteseinket, akik időt, energiát szánnak bármelyik alkalommal, rendíthetetlenül jönnek újra és újra segíteni.
Bárki, aki anyagiakkal is tudja támogatni ezt a munkálatot, banki átutalással is megteheti. Bankszámlaszámunk a következő: RO33 RNCB 0221 1194 6136 0001, deschis la BCR SATU MARE, Beneficiar: Asociația Noua Speranță.
Itt még nincs vége, továbbra is mindenkire számítunk! – Segíts, hogy együtt segíthessünk!
« 1 A 2 »