Dorim să mulțumim

Dorim să mulțumim Mixt Service Kft. și proprietarul său, József Balog, care nu este doar unul dintre membrii fondatori ai Asociației Noua Speranță, ci și unul dintre principalii sponsori ai acesteia. Vă mulțumim că ați contat pe sprijinul, munca și utilitatea dumneavoastră de mai bine de 12 ani. Cel mai recent, m-am exprimat cu generozitate în lucrările de construcție, în materialele de construcție. Dar în multe alte meserii și proiecte, el își asumă rolul de lup, încurajându-i pe ceilalți și pe noi să facem bine, să facem bine.
Prezentarea companiei Mixt Service Kft. Poate fi găsit pe site-ul www.mixtservice.ro sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Mixt-Service-362587520848743. Le-am găsit deja serviciile de încredere și de calitate în orașul nostru, dar sunt prezenți în mai multe părți ale țării din 1992.
Solicităm și încurajăm toți antreprenorii și proprietarii de afaceri să susțină activitatea Asociației New Hope dacă sunt de acord cu activitățile și obiectivele noastre. Să nu uităm că și noi putem sprijini și face bine din impozitele noastre. Există o nevoie constantă de susținători, granturi și voluntari pentru a realiza munca!
Ajută-ne să ajutăm împreună!