Însă speranța aceasta nu înşală… (Rom5,5)
Asociația Noua Speranță a fost înregistrată oficial în octombrie 2010. Scopul nostru este ajutorarea și sprijinul persoanelor defavorizate. Dorim să-i ajutăm atât din punct de vedere spiritual cât și material. Asociația  Noua Speranță se afla în relație de parteneriat cu Asociația Misiunea Est-Europeană din Ungaria. Prima noastră călătorie comună a fost în Kosovo, unde împreună cu lucrători locali am dus ajutor material și spiritual familiilor sărace.

Una din activitățile noastre principale este ajutorarea, tratamentul și reabilitarea persoanelor care suferă de dependență. Încercăm să-i ajutăm până la eliberarea de dependență prin metode terapeutice, fără a neglija importanța asistenței post-terapeutice. Punem accent și asupra muncii de prevenție, încercând să atragem atenția celor din jur asupra bolilor de dependență și efectul nociv al acestora.

Printre activitățile noastre se numără și ajutorarea instituțiilor medicale prin instrumente și aparate medicale – în măsura posibilităților. Încercăm înlesnirea vieții persoanelor cu dizabilități prin accesorii și prin organizarea de programe. Asigurăm persoanelor cu dizabilități cărucioare, cârje, toalete, cadre de mers, paturi speciale. Dacă aveți nevoie (ca persoană fizică) de astfel de accesorii, vă rugăm să ne contactați!

Pentru copii și tineri organizăm programe de prevenire și informare. Nu în ultimul rând ne ocupăm și de organizarea de activități creștine: considerăm că este important ca oamenii să primească nu numai ajutor material dar și spiritual .

Planurile noii noastre clădiri: