În cadrul acestui program punem accentul pe trei teritorii:

În primul rând amintim împrumutul gratuit de accesorii persoanelor cu dizabilități: cadre de mers, diverse cârje, toalete, cărucioare, paturi speciale pentru persoane cu dizabilități sau bolnavi imobilizați la pat.

Un alt teritoriu, unde putem ajuta sunt taberele. Evident, persoanele cu dizabilități nu pot călători atât de ușor ca cei sănătoși. De aceea sunt foarte importante aceste ocazii unde persoanele cu dizabilități pot intra în contact cu alții care au situație similară. La aceste întruniri au posibilitatea de a asculta expuneri de exemplu despre modul de întreținere a accesoriilor, moduri de păstrare a igienei corporale, modalități de circulație, dar și despre teme creștine, care îi întărește spiritual. Participanții se pot implica și prin îndeletniciri manuale sau jocuri în grup. De asemena participanții sunt ajutați de medici, asistenți, masori.

Este important să amintim ajutorul spiritual. De multe ori lipsa de putere fizică, boala fizică cauzează traume mai mici decât bolile spirituale. Pentru ca bolnavii să-și poată accepta soarta și să se poată încadra în societate, au nevoie și de libertatea spirituală pe care numai Isus Christos le poate da. De aceea organizăm programe creștine, prelegeri, concerte, programe cu copiii, unde participanții au posibilitatea de a găsi vindecare veridică prin Isus Christos.